Skip to main content

Onze Werkwijze

Bij Claes Facilities begrijpen we dat tijd en efficiëntie belangrijk zijn voor onze klanten. Daarom zorgen we voor snelle en heldere communicatie, vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot het moment dat de opruim is voltooid.

Hieronder zie je ons stappenplan:

STAP 1 :

Aanvraag of contact

Je doet een aanvraag via onze website of neemt telefonisch contact met ons op. Hier vertel je wie je bent en wat je nodig hebt.

STAP 2 :

Afspraak

We maken een afspraak en komen langs om de ruimte te bekijken. Tijdens de afspraak bekijken we het pand samen, zodat we precies kunnen bepalen wat we nodig hebben. Hier kunnen we ook alvast een eerste inschatting maken.

STAP 3 :

Offerte

Binnen de week na de afspraak sturen we je een prijs en een complete offerte. Hierin vermelden we de details van de opdracht, inclusief de prijs en de afgesproken datum om de opruiming te komen doen.

STAP 4 :

Goedkeuring

Na goedkeuring van de offerte plannen we de opruim in onze agenda. We starten maximum 3 weken later met het opruimen en garanderen een snelle en professionele service.

STAP 5 :

Opruim

We komen op de afgesproken datum en tijdstip bij je langs om de karwei te starten. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een professionele en vlotte afhandeling tijdens het opruimen.

Snelle en correcte service

Bij Claes Facilities streven we naar een vlotte en efficiënte samenwerking met onze klanten. We bieden een transparante prijs en zorgen voor een snelle service, zonder in te boeten aan kwaliteit en professionaliteit. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze werkwijze.

Contacteer ons