Skip to main content

Onze Services

Bij Claes Facilities bieden we drie hoofdservices: een professionele opruimservice, containerverhuur en immo-en bouwontzorger. Onze opruimservice is gericht op het opruimen van verschillende soorten ruimtes, waaronder panden, garages, magazijnen, winkels en specifiek voor immokantoren. 

Onze containerverhuur is een handige oplossing voor bedrijven die tijdelijk behoefte hebben aan extra opslagruimte of afvalcontainers.

Als immo-en bouwontzorger kunnen vastgoedbedrijven steeds beroep doen op Claes Facilities om je pand onder handen te nemen en verkoopklaar te maken.

Opruimservice

Claes Facilities is gespecialiseerd in professionele en efficiënte opruimingen voor bedrijven. Onze focus ligt op het opruimen van panden, garages, magazijnen en winkels van minstens 25 vierkante meter.

Lees meer

Containerverhuur

Naast onze opruimservice bieden wij ook recurrente containerverhuur aan voor bedrijven. Onze containers zijn geschikt voor verschillende soorten afval, van bouwafval tot groenafval.

Lees meer

Immo en bouwontzorger

Als vastgoedbedrijf weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je panden in topconditie te houden, zowel voor verhuur als verkoop. Claes Facilities begrijpt dit als ervaringsdeskundiger en biedt daarom de dienst van immo en bouwontzorger aan.

Lees meer

Opruimen na overlijden

Vanuit persoonlijke ervaringen weten wij hoe moeilijk het is om na overlijden een huis, een kamer, een bureau, of een werkplaats op te ruimen. Wij ondersteunen en begeleiden de ganse familie tijdens dit afscheid. Dit is afscheid welk vaak vergeten wordt.

Lees meer