Skip to main content

Immo-en bouwontzorger

Als vastgoedbedrijf weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je panden in topconditie te houden, zowel voor verhuur als verkoop. Claes Facilities begrijpt dit als ervaringsdeskundiger en biedt daarom de dienst van immo en bouwontzorger aan.

Onze ervaren professionals hebben jarenlange ervaring in de vastgoedsector en weten precies wat er nodig is om een pand verkoop- of verhuurklaar te maken. Wij werken met kwalitatieve materialen en hanteren een efficiënte aanpak, zodat het pand snel weer beschikbaar is voor verhuur of verkoop.

Flexibiliteit & maatwerk

Bovendien bieden wij flexibiliteit en maatwerk. Wij begrijpen dat elk pand en elke situatie anders is en daarom bieden wij een op maat gemaakte oplossing voor elk vastgoedbedrijf. Je kan rekenen op onze expertise en betrouwbaarheid, zodat jij je kan richten op andere belangrijke zaken binnen je bedrijf.

Heb je interesse in onze opruimservice, containerverhuur of immo-en bouwontzorging? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw behoeften.

Contacteer ons

Offerte aanvragen?
Neem vrijblijvend contact met ons op!